Avaluació
L'avaluació serà exclusivament continuada i la nota obtinguda el resultat de la mitjana aritmètica dels professors dels tres departaments; Dibuix, Escultura i Pintura.
Es valorarà i tindrà en compte:
1. Evidència del procés creatiu; originalitat, innovació conceptual i creativa.
2. Coherència entre el plantejament i el desenvolupament material del procés creatiu i la corresponent confrontació documental.
3. Implicació i participació en la dinàmica del taller, sessions col·lectives de crítica i debat.
4. Activitats externes i autònomes complementàries adients.
5. No seran acceptats treballs realitzats fora del context i de la dinàmica del taller que no hagin estat supervisats pel professor, amb un mínim del 80% de presencialitat, tret de projectes que, per les seves característiques, requereixin d’infrastructures o condicions no disponibles a la pròpia aula. En qualsevol cas, s’haurà de pactar amb el professor.
Bloc personal de l'estudiant
Per a l'avaluació final, no és necessari pressentar cap obra, sinó un Bloc personal (Blogger) ; les obres ja han estat seguides i comentades al llarg del curs. 
El Bloc personal ens obliga a fer un recull i una tria dels aspectes que considerem més rellevants del nostre «recorregut». Això equival a fer un «repàs» crític i a reflexionar sobre el propi procés. També ens serveix com a eina de treball econòmica en l'àmbit tant academic i professional.
Contingut Obligatori
-Fotografia o fotografies personal en color per identificar l'estudiant.
-Nom i cognoms, NIUB i email UB
-Nom de l’assignatura, grup, curs
-Text, amb contingut referit a aspectes relacionats amb el contingut total i parcial del Bloc
-Imatges i/ o vídeos de qualitat.
-No s’admetrà, però, cap Bloc que no compleixi aquestes normes.
Enviar bloc al professor
-Es pot crear el Bloc al començament de curs encara que sigui buit per tal de tenir una adreça que enviar al professor; gradualment s'anirà omplint de continguts.
-Enviar al professor: jdescarga@gmail.com
-Es pot optar perquè el Bloc sigui visible a tothom o, tan sols pel professor. Cal manifestar explícitament aquest aspecte, cas contrari, s'entendrà que l'estudiant vol que els continguts siguin públics.

Tutories

Per concertar tutories individuals o en petits grups (màxim 3 estudiants) amb el professor Joan Descarga, dins els horaris lectius, cal sol·licitar data i hora anticipadament a: jdescarga@ub.edu